Cluster-pays

Miten pelata Aloha: Cluster Pays -slottia

Havaiji-teeman ympärille rakennettu Aloha! Cluster Pays -kolikkopeli viihdyttää rennolla otteellaan ja värikkäillä grafiikoillaan. Pelaajat ovat niin ikään tyytyväisiä, sillä he voivat parhaassa tapauksessa voittaa tässä slotissa jopa 100 000 kolikkoa!

Tämä Net Entertainmentin luomus koostuu poikkeuksellisesti kuudesta kiekosta ja viidestä rivistä, mutta siinä ei varsinaisesti ole yhtään voittolinjaa. Kyseessä on cluster-peli, joka tarjoaa pelaajalle viihdettä, kun hän etsii voittavia yhdistelmiä suuren symbolijoukon keskeltä. Pelin rento luonne mahdollistaa todellisen huilaushetken, jota ei missään nimessä ole syytä turhaan pelata kulmat kurtussa! Tätä kolikkopeliä pelatessa on hyvä varata mukaan runsaasti hyvää mieltä sekä iloinen asenne, jotka kantavat kierrosten aikana pitkälle. Kaiken palmujen huojunnan ja aaltojen loisteen keskellä on kuitenkin hyvä pitää maltti mukana, jotta pelaaminen sujuu toivotulla tavalla eikä asetetun budjetin alittamisia tai ylittämisiä tule.

Olemme kehittäneet oppaan kaikille tästä ruotsalaisen NetEntin kolikkopelistä kiinnostuneille, jotta he voivat hyödyntää parhaat niksit ja jahdata mukavia pääpotteja.

Rentoudu ja harkitse panos tarkkaan

Aloha! Cluster Pays on peli, jossa voi pelata aina 10 sentin panoksesta 200 euroon saakka. Mikäli hamuat suuria voittoja pelkän viihteen sijaan, kannattaa miettiä, antaisiko pelibudjetti sijaa suurimmalle mahdolliselle panokselle isojen voittojen jahtaamista varten. Tällä tavalla on mahdollista, että pelaaja pääsee haalimaan mukavia summia, joita tässä surf-teemaisessa kolikkopelissä on tarjolla. Panosta voi halutessaan myös vaihdella pelikerran pitkittämiseksi, mutta siinä tapauksessa arvokkaille yhdistelmille ei välttämättä saa niin suurta voittoa kuin maksimipanoksella pelatessa. Symbol

On myös hyvä kiinnittää huomiota, että erikoistoimintojen aikana saavutetut voitot maksetaan niin ikään alkuperäisen panoksen mukaisesti. Jos pelaaja vaihtelee panostaan esimerkiksi 200 euron ja 80 euron välillä, voi erikoistoiminnon aktivoituminen tuntua hieman karvaalta 80 eurolla. Voi siis olla hyvä miettiä jo etukäteen tietty panos, jolla pelata koko kierroksen ajan.

Vuonna 2016 julkaistussa Aloha! Cluster Pays -kolikkopelissä asetetaan panoksia monesta muusta kolikkopelistä poikkeavalla tavalla, joten panoksen säätämiseen on hyvä tutustua huolella ennen oikealla rahalla pelaamista. Pelaaja voi valita kolikon arvon oikeasta alakulmasta, jossa sen arvon voi määrittä välillä 0,01-2 euroa. Vasemmalla puolella on sen sijaan näkyvissä tasot, joita on yhdestä kymmeneen. Jos tämä painike jää huomaamatta, voi kaikkein suurimpien panoksien asettaminen jäädä välistä, mikä olisi erityisen ikävää high roller -pelaajien tai aloittelijoiden kannalta.

Lue ohjeet huolella

Stacked-SymbolsAloha! Cluster Paysin erikoispiirteet mahdollistavat, että pelaajan on hyvä seurata todella tarkkaan ruudulla näkyviä tapahtumia. Näin hänellä on mahdollisuus ymmärtää tapahtumia ja ottaa kaikki ilo irti erilaisista yhdistelmistä ja niiden tarjoamista voitoista. Pelissä on paljon erilaisia erikoissymboleita, kuten Sticky Win Re-Spins ja Stacked Symbols, joita ei välttämättä muissa peleissä näe. Juuri näiden erikoisten ja varsin kummallisten symbolien takia kannattaa lukea huolella ohjeet, jottei eteen tule sellaista tunnetta, ettei ymmärtäisi näytöllä näkyviä tapahtumia. Vaikka voittoja tulee mukavasti pelitilille, on myös antoisaa tietää, mistä ne tulevat. Tällä tavalla pelaaja osaa toistekin bongata rahavoitot ennen kuin ohjelma itse ilmoittaa niistä.

Säännöistä selviää myös muita pelaajalle tärkeitä asioita, kuten symboliyhdistelmien voittosummat, erikoistoimintojen määritelmät sekä muita olennaisia asioita cluster-tyylisestä pelistä. Pelistä on mahdollista saada lisätietoja vasemmalla sivulla vihreällä näkyvästä näppäimestä, kun taas ohjeet löytyvät alakulmassa näkyvää kysymysmerkkiä painamalla. Näihin molempiin osioihin on hyvä syventyä ainakin muutama minuutti, jotta saa kattavimman yleiskuvan ruudulla näkyvistä tapahtumista. Niistä voi selvitä asioita, joita ei välttämättä olisi saanut selville ilman ohjeiden lukemista.