BeachNauti pelien seurassa

Aloha! Cluster Pays on ihanan rentouttava luontoaiheinen kolikkopeli. Alla on esiteltynä muutama muu lomatunnelmaan johdattava peli. Nämä kaikki luovat hyvän mielen ja vievät pelaajansa pienelle lomalle arjen keskeltä. Oli kyseessä sitten hiekkaranta tai safari, tulet varmasti nauttimaan!

Beach

Jos pidät Aloha! -pelistä, pidät varmasti myös Beachistä. Peli sijoittuu nimensä mukaan rannalle, jossa kuuluu meren kohinaa ja hiljaista linnunlaulua. Tässä pelissä rullat eivät pyöri ja vilku, vaan meri huuhtoo symbolit rantaan ja tietokoneen ruudulle. Mitäpä muitakaan symbolit olisivat, kuin simpukankuoria, meritähtiä ja kiviä joita merestä löytyy. Rannalle saattaa huuhtoutua välillä myös mustekala tai aarrearkku.

Pelissä on 20 voittolinjaa, viisi rullaa (vaikkei niitä tässä tapauksessa voi juuri rulliksi kutsuakaan) ja kolme riviä. Peli on yksinkertainen ja todella rauhallinen ilman jumputtavaa musiikkia. Levähdä pelin seurassa ja anna aaltojen viedä mukanaan.

JungleGames

The-Jungle-GamesJungleGames -kolikkopeli sijoittuu Afrikan savanneille. Pelissä esiintyy muun muassa eläimiä, joita Afrikasta löytyy; leijonia, kirahveja ja virtahepoja. JungleGamesin äänimaailma on melko rauhallinen mutta hauska. Pelin taustalla kuuluu esimerkiksi heinäsirkan siritystä ja norsun huudahduksia. Pelissä on 20 voittolinjaa joiden määrää voi säätää. Rullia on viisi ja niillä on kolme riviä. Peli sisältää myös hauskoja erityisominaisuuksia, kuten PickWinin.

Wild Water

Wild Water on 60- ja 70-lukujen hiekkarannoille sijoittuva hyvän mielen kolikkopeli. Pelissä soi hyväntuulinen musiikki ja siinä esiintyy rantapummeja ja surffaajia. Wild Waterissa on sama määrä voittolinjoja, rullia ja rivejä kuin kahdessa edellä mainitussakin pelissä, Beach ja JungleGames.

Wild-Water-slotVoittolinjat ovat Wild Waterissa kiinteät. Peli on todella innostava ja mukaansa tempaava. Sen lisäksi että Wild Water -peli rentouttaa, se myös antaa uutta virkistävää energiaa. Se on myös vauhdikas, joten tämän pelin seurassa ei jäädä vain rannalle makaamaan. Wild Water on siitäkin erityinen, että siinä on jopa 200-kertainen Multiplier-ominaisuus!